JDBstorys

Historie how to love del 26

 • Hei jeg legger ut en del til nå for skal ikke være hjemme i helgen og er ikke nett dit jeg skal :(
  så dere får ikke flere dere før kanskje en på søndag vi får se når jeg kommer hjem. sorry :(

  Du tar heisen trykker på "taket" og venter. Når dørene åpner seg får du helt sjokk..!
   
   
  For der står det en helt nydelig Justin med svart dress og en stor bukett roser i hendene.! "Søtt" sier du lavt for deg selv før du går bort mot Justin.Han kommer gående mot deg og gir deg rosene. "De er helt nydelige Justin" "Ikke mer nydelig en deg" svarer han. "Aww" takk sier du og gir han et lite kyss på kinnet. Dere går bort for å sette dere men før det så spør Justin "Skal vi gå å se på utsikten det er helt nydelig?" "Ehhh.. bare gå du jeg blir her jeg" svarer du. "Nei *dittnavn* er det noe galt?" spør Justin om. "Neida jeg har bare veldig høydeskrekk skjønner du" svarer du og ser ned på skoene dine."Det er ikke noe å skamme seg over" sier Justin og legger fingeren hans under haka di så du ser rett inn i de nydelige brune øynene hans."Du er trygg med meg" sier han og rekker frem hånda si i et tegn om at du skal ta den, og det gjør du. Du går sakte men sikkert bortover taket og mot kanten sammen med Justin.Da dere er helt fremme har du lukket øyne og tør ikke åpne di.Men så kjenner du noen komme bakfra å klemme deg, der sto Justin og hviska deg inn i øret. "Jeg er her for å passe på deg så lukk opp øynene dine *dittnavn*.Du lokker di forsiktig opp og når de er helt oppe ser du en helt fantastisk utsikt."Nydelig ikke sant?" hvisker Justin deg i øret."Helt fantastisk,jeg elsker det" 

  Dere går bortover for å sette dere ved bordet og Justin kommer og trekker inn stolen din. Skikkelig gentelman tenker du.Plutselig kommer det en kelner fra ingen steder og gir dere drikke menyen. Dere begge bestiller dere en cola hver. Og litt senere når han kommer med drikken så kom han også med mat menyene du og Justin sitter lenge og tenker på hva dere skulle ha helt til dere kom fram til at både du og Justin skulle ha spagetti bolonese for dere elsket det begge to.Etter en liten stund kommer kelneren med maten og sier "Håper det smaker Mr.Bieber og Mrs.*dittetternavn* kos dere"."Han var jo hyggelig" sier du stille til Justin. Han bare ser på deg og smiler stort og fortsetter og spise. Da dere var ferdig med å spise så kom det noen mennesker inn med instrumenter og begynner å spille. "Skal vi danse?" spør Justin om. "Sefølgelig hvem vil ikke danse med selveste Justin Bieber" sier du og ler litt. Justin begynte å le litt han og. Dere begynte å danse og Justin var utrolig flink.Da klokken begynte å nærme seg langt på natt begynte dere å gå mot heisen og ned til rommet. Når dere står i heisen ser du Justin fikle med hånden sin nedi lommen.Justin så at du så på han men han bare smilte og fortsatte.Når dere er nede i etasjen dere bor i går dere ut av heisen og mot rommet. Dere gikk å sa fra til Kenny at dere var hjemme.Og så gikk dere mot rommet men akuratt i det du skulle låse opp døra stoppet Justin deg. "Hva er det Justin?" spør du. "Lukk øynene dine og ikke åpne dem før jeg sier det"Svarer han og du gjør som han sier.Du lukker øynene og kjenner noen ta håret ditt til side og noe kaldt blir hengt rundt halsen på deg."NÅ" sier Justin. Så du nesten skvetter. Du lukker opp øynene og ser et helt nydelig smykke henge rundt halsen din et hjerte med J+*dinbokstav* på. Du kjenner du får tårer i øynene.
  *Bare det står J + *dinbokstav* på*
  "Aww takk Justin det er kjempe fint" sier du og gir han en lang klem pluss et kyss.Dere gikk inn for å legge dere og du går rett på badet for og ta av deg sminken og ordne deg. Når du kommer ut av badet er Justin allerede ferdig og ligger i sengen. Du bare legger deg under dyna for du trodde Justin som, noe han ikke gjorde så du kunne kjenne han tok armene sine rundt deg. Du bare snudde deg og så inn i øynene hans. "Natta Justin jeg har hatt en kjempe fin kveld med deg i dag" sier du så kysser du han på munnen og snur deg igjen og det siste du hører før du sovner er Justin som sier."Natta *dittnavn* jeg har hatt det kjempe fint i kveld jeg å snakkes i morgen du er fantastisk".
   
  Hva syns dere ?? mer? klarer vi 12 kommentarer?
   
  -Tiril <3

  10 har kommentert før deg!

  May-Teresa

  09.des.2011 kl.15:35

  bra :-)

  Charlotte ♥

  09.des.2011 kl.16:27

  MEER! <3

  jbmystory

  09.des.2011 kl.16:41

  meeer

  Kamilla

  09.des.2011 kl.16:47

  ja,meer!elsker serriøst denne historien her!

  lever meg liksom skikkelig inn :D

  Anna Bieber

  09.des.2011 kl.16:53

  mer

  Ada

  09.des.2011 kl.19:32

  Meeeeeer !:D<3

  Eline Engås

  09.des.2011 kl.21:29

  MER :D

  09.des.2011 kl.21:56

  mer!<3

  jostorys

  12.des.2011 kl.13:18

  MER :D!!

  Jeg har selv en historie blogg, gjerne ta en titt innom!! Elsker bloggen deres:)

  Ingvill

  14.des.2011 kl.15:36

  Meeer!

  HER SKRIVER DU DIN HILSEN


  Hey! Nå har du kommet til en godt oppdatert Justin Bieber blogg. Vi skirver alt fra bieberfacs, historier, videoer og bilder. Bloggen blir skrevet av Alexandra (14) og Stine (15). Vi blir veldig glad for kommentarer.

  Image and video hosting by TinyPic
  Image and video hosting by TinyPic

  Alexandra Schouten : er historieskriveren bak denne bloggen. Også skriver masse nyheter, videoer og bilder. Hun er også den som startet opp JdbStorys. Kontakt meg

  Mail : lungo@hotmail.no // Twitter : @alsoju

  Image and video hosting by TinyPic

  Stine Haugan : Er kjent som bieberfacs skriveren her på bloggen, men kommer også med de ferskeste faktaene om kjendisen. Hun poster også nyheter, bilder og videoer.Kontakt meg

  Mail: stinehaugaan@hotmail.com // Twitter: @stinehaugaan

  Image and video hosting by TinyPic
  Eline Nyhagen : Er kjent for sine gode nyheter på bloggen. Hun er fantastisk flink på å oppdatere og finner de ferskeste nyhetene.

  Image and video hosting by TinyPic

  Lik bloggen vår på Facebook!


  Image and video hosting by TinyPic

  Image and video hosting by TinyPic
  hits