JDBstorys

Jeg ble mobbet - Selena
 • Hun elsker fansen sin over alt på jord, og vet hvordan det er å bli mobbet. Selena Gomez (19) har nemlig ikke alltid vært like populær.

  TOPP- Stine dro til London og intervjuet Disney-stjernen, og kan fortelle at hun var en helt nydelig person. De snakket om hva som betyr mest for henne i livet, og her er et lite utdrag fra intervjuet.

  Resten kan du lese i månedens TOPP, med selveste Selena som forsidepike.

  Den vakre brunetten har tidligere hatt problemer med sjalusi, men ville ikke snakke så mye om dette. Vi håper hun er kvitt de ekle følelsene.


  ? Det er viktig at du er deg selv. Jeg ble selv mobbet hver eneste dag på barneskolen og ungdomsskolen. Det er typisk at folk vil trekke deg ned når du brenner for noe, og presterer noe.


  «When The Sun Goes Down» - stjernen blir hun nok ikke mobbet så mye heller, men heller elsket av fansen sin. Hun sier at disse elsker hun utrolig mye, og at det er disse som har løftet henne opp i vanskelige tider. Sammen med én annen person. Nemlig mamma.

  ? Mamma og jeg har virkelig et bra forhold, og jeg hadde ikke klart meg uten henne.

  Så for dere som fortsatt tror det er litt teit å vise hvor glad man er i mammaen sin: Lær av vakre Selena Gomez.

  Hun er nå aktuell med hovedrollen «Grace» i filmen «Monte carlo
  »

  -Eline

  Du er den første

  HER SKRIVER DU DIN HILSEN


  Hey! Nå har du kommet til en godt oppdatert Justin Bieber blogg. Vi skirver alt fra bieberfacs, historier, videoer og bilder. Bloggen blir skrevet av Alexandra (14) og Stine (15). Vi blir veldig glad for kommentarer.

  Image and video hosting by TinyPic
  Image and video hosting by TinyPic

  Alexandra Schouten : er historieskriveren bak denne bloggen. Også skriver masse nyheter, videoer og bilder. Hun er også den som startet opp JdbStorys. Kontakt meg

  Mail : lungo@hotmail.no // Twitter : @alsoju

  Image and video hosting by TinyPic

  Stine Haugan : Er kjent som bieberfacs skriveren her på bloggen, men kommer også med de ferskeste faktaene om kjendisen. Hun poster også nyheter, bilder og videoer.Kontakt meg

  Mail: stinehaugaan@hotmail.com // Twitter: @stinehaugaan

  Image and video hosting by TinyPic
  Eline Nyhagen : Er kjent for sine gode nyheter på bloggen. Hun er fantastisk flink på å oppdatere og finner de ferskeste nyhetene.

  Image and video hosting by TinyPic

  Lik bloggen vår på Facebook!


  Image and video hosting by TinyPic

  Image and video hosting by TinyPic
  hits