JDBstorys

Histore del 25 - How to love

 • Lurte forresten på om noen ville ta over historien å skrive for meg? Fordi jeg har virkelig ikke tid til å skrive lengere. Send mail på stinehaugaan@hotmail.com så snakkes vi der.


  Du tok frem hånden din og flettet fingrene dine inni Justin sine " Jeg elsker deg Justin, du har gjort meg til verdens heldigste jente " Sa du helt plutselig, Justin så opp på deg og du merket at han synes det var veldig søtt " Elsker deg også *dittnavn* Du er så herlig! " Dere begynte å prate om alt fra a - å og lo hele tiden. Dere så ut som det lykkeligste paret i hele verden, men dere var jo faktisk ikke et parr. Men du kunne si at dere holdt på? Det syntes jo.


  Dere gikk inn til flyet og satte dere ned. Det var en herlig dame som kom bort å spurte om vi ville ha noe å drikke " Ja takk, to cola! Sa Justin til damen og smilte. Du lå hode på skuldrene hannes og etter kanskje ti minutter kom colaen, du satte deg opp og dere begynte å snakke om alt og ingenting. Det var så herlig at du faktisk kunne bare snakke med Justin om alt du ville uten noe stress.

  Flyet begynte å kjøre, å som du og alle andre viste så hadde Justin flyskrekk og klaustrofobi, så du måtte få Justin på andre tanker. Du så på han at han var nervøs, men du prøvde bare å holde han i hånden og kysset han litt, du begynte å snakke om hva dere kunne gjøre i LA og plutselig var dere oppe i luften, og Justin var mye mindre nervøs. Dere tok fram macen og bare bare surfet litt rundt på nettet, men du bestemte deg for å twittre litt, og siden alle viste dere skulle til LA nå kunne du bare fortelle at dere var på vei " On my way to LA with the best boy in the world @justinbieber " Etter noen sekunder snudde Justin seg og kysset deg på kinnet etter han så tweeten din.

  Du lå macen ned og lå deg for å sove.

  Tumblr_lvr4ezdonk1qhioqno1_500_large

  Plutselig hørte du Justin sin fantastiske stemme rope på deg, dere hadde landet og Justin ville ut med engang pga klausen. Du fortet deg med å pakke sammen og dere sprang ut " Ahh FRITT MED MASSE LUFT "  Ropte nermest Justin. Det var fult med Beliebers og paparazzier. Dere gikk ned flytrappen og Kenny kom like etter for å passe på dere. 

  Dere kom til rommet der dere fikk bagasjen deres, det tok ikke lange tiden før dere fant deres og dere begynte å gå. I mens du gikk for å kjøpe deg noe drikke sto Justin å signerte autografer. " Justin virker som en herlig gutt " Sa en ny stemme bak deg, du snudde deg og så på henne  "  Ja han er det. Hvem er du? " Hun bare smilte og lo " Jeg er bare ei vanlig dame, datteren min er stor fan av han, kunne du ha skaffet autografen hannes til meg? " Du nikket og betalte ferdig drikken, du tok henne med til Justin " Justin, kan du signere til datteren hennes? " Justin smilte og begynte å skrive autografen sin, hun tok opp mobilen og spurte om hun kunne få ta bilde med oss, og selvfølgelig kunne hun det!

  315561_2504540334894_1294583391_32995090_2127641064_n_large
  *se for deg at det er Justin, deg og en tilfeldig mor * 

  Dere ble ferdig og hun gikk med et stor smil på munnen. Kenny kom mot dere " Nå må vi nesten få oss av gårde for å komme til hotelle før det blir litt sent " Justin tok deg i hånden og dere begynte å gå. Der sto det en limo til deg, Justin og Kenny. Dere gikk inn mens Kenny sto nermest og holdt rundt dere imens slik at dere ikke skulle få så sykt mye blits i ansiktet og slik at ingen kunne skade dere.

  Dere satt dere  i bilen og etter en liten halvtime parkerte dere utenfor et vakkert hotel!


  X_2be0e9b2_large

   

  Mer? 10 kommentarer?

   

  - Stine

  10 har kommentert før deg!

  carmen

  06.des.2011 kl.16:52

  mer <3

  Tiril <3

  06.des.2011 kl.17:55

  Ja meeeer <33 jeg håper du leser E-mailen fra meg :)

  Charlotte ♥

  06.des.2011 kl.18:38

  mer<3

  Ada

  06.des.2011 kl.18:46

  Meeeeeeeeer<3 :D
  meer <3

  Emily

  06.des.2011 kl.20:09

  meer

  06.des.2011 kl.20:37

  meer nå :O<33

  jostorys

  06.des.2011 kl.20:37

  mer!

  jostorys

  06.des.2011 kl.20:40

  mer!

  Julie

  06.des.2011 kl.21:27

  Meer! :)

  HER SKRIVER DU DIN HILSEN


  Hey! Nå har du kommet til en godt oppdatert Justin Bieber blogg. Vi skirver alt fra bieberfacs, historier, videoer og bilder. Bloggen blir skrevet av Alexandra (14) og Stine (15). Vi blir veldig glad for kommentarer.

  Image and video hosting by TinyPic
  Image and video hosting by TinyPic

  Alexandra Schouten : er historieskriveren bak denne bloggen. Også skriver masse nyheter, videoer og bilder. Hun er også den som startet opp JdbStorys. Kontakt meg

  Mail : lungo@hotmail.no // Twitter : @alsoju

  Image and video hosting by TinyPic

  Stine Haugan : Er kjent som bieberfacs skriveren her på bloggen, men kommer også med de ferskeste faktaene om kjendisen. Hun poster også nyheter, bilder og videoer.Kontakt meg

  Mail: stinehaugaan@hotmail.com // Twitter: @stinehaugaan

  Image and video hosting by TinyPic
  Eline Nyhagen : Er kjent for sine gode nyheter på bloggen. Hun er fantastisk flink på å oppdatere og finner de ferskeste nyhetene.

  Image and video hosting by TinyPic

  Lik bloggen vår på Facebook!


  Image and video hosting by TinyPic

  Image and video hosting by TinyPic
  hits